İYİ Parti Sözücüsü Ağıralioğlu’ndan tepki: ‘Bakanın HDP önünde ne işi var’

İYİ Parti Sözücüsü Ağıralioğlu'ndan tepki: 'Bakanın HDP önünde ne işi var'

İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, HDP’nin Diyarbakır İl binası önünde çocukları dağa kaçırılan annelere destek için giden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un Diyarbakır’da verdiği fotoğrafı sert sözlerle eleştirdi.

19-09/13/yavuz-agiralioglu-1568397543.jpg
İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu

Muhalefet anaların çığlığına destek verir” diyen Ağıralioğlu, “İktidar ise çocukları PKK’nın elinden kurtarır dedik. İktidar vazifesini unutup, gidip analar ile ağlamaz.” açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk’un fotoğrafını da paylaşan Ağıralioğlu, hükümeti “İktidar acizlik gösterip, zafiyet ile ağlarsa milletin anası ağlar. Devlet, acziyet ile yönetilemez!” sözleriyle eleştirdi.

19-09/13/sm.png

Ağıralioğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Muhalefet anaların çığlığına destek verir, iktidar ise çocukları Pkk’nın elinden kurtarır dedik. İktidar vazifesini unutup, gidip analar ile ağlamaz. İktidar acizlik gösterip, zafiyet ile ağlarsa milletin anası ağlar. Devlet, acziyet ile yönetilemez! Fotoğraf maalesef budur…”

 

Exit mobile version