1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. AB’den Kaşıkçı açıklaması: En ufak bir ikiyüzlülük izi bile bize utanç getirir

AB’den Kaşıkçı açıklaması: En ufak bir ikiyüzlülük izi bile bize utanç getirir

AB Konseyi Başkanı Tusk, gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili, "Öldürülmesi korkunç bir suç. En ufak bir ikiyüzlülük izi bile bize utanç getirir. Kimin, kimin çıkarını koruduğunu söylemek benim görevim değil ancak bir şeyden eminim. Avrupa'nın tek çıkarı, arkasında kim olduğuna bakmaksızın tüm detayları ortaya çıkarmaktır" dedi.  

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Strazburg’da Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’na hitap eden Tusk, Kaşıkçı’nın öldürülmesini “şok edici” şeklinde nitelendirerek, şunları kaydetti:

“Kaşıkçı’nın öldürülmesi korkunç bir suç. En ufak bir ikiyüzlülük izi bile bize utanç getirir. Kimin, kimin çıkarını koruduğunu söylemek benim görevim değil ancak bir şeyden eminim. Avrupa’nın tek çıkarı, arkasında kim olduğuna bakmaksızın tüm detayları ortaya çıkarmaktır. Duyarlılığınızın ve kararlılığınızın farkındayım ve Avrupa’nın, üye devletlerin veya kurumların herhangi bir belirsiz oyuna karışmasına izin vermeyeceğinize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

STRAZBURG/AA

AB’den Kaşıkçı açıklaması: En ufak bir ikiyüzlülük izi bile bize utanç getirir
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!