1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Beylikdüzü’nde hareketli dakikalar! Ortalık savaş alanına döndü

Beylikdüzü’nde hareketli dakikalar! Ortalık savaş alanına döndü

İstanbul Beylikdüzü'nde iki grup arasında sopalı bıçaklı kavga çıktı. Pompalı tüfeğin de ateşlendiği kavga anları cep telefonu ile görüntülendi. 

Beylikdüzü'nde hareketli dakikalar! Ortalık savaş alanına döndü
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakuplu Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Ahmet K., İhsan K., Ercan K., Ednan K., ile Semih O., Salih O., Ozan Ş. karşılaştı. İki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra sopalı, bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Ozan Ş., karşı taraftan Ercan K. ve Ednan K.’yı bıçakla yaraladı. Salih O. ise yanında getirdiği pompalı tüfekle havaya ateş açtı.

O anlar cep telefonuna saniye saniye yansıdı. Kavga eden iki grup üyeleri bir süre sonra buradan ayrıldı. Polis kavga eden gruptakileri yakalamak için çalışma başlattı. Kavgaya karışan Semih O. ve Ozan Ş. aynı gün tedavi için gittikleri hastanede yakalanırken, Salih O. ise olayda kullandığı pompalı tüfekle bugün polise teslim oldu.

Şüpheliler savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İSTANBUL/DHA

 

Beylikdüzü’nde hareketli dakikalar! Ortalık savaş alanına döndü
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!