1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Brezilya G7 yardımını reddedecek

Brezilya G7 yardımını reddedecek

Brezilya Federal Hükümeti, G7 ülkeleri tarafından bağışlanması planlanan 20 milyon dolarlık Amazon fonunu reddeceklerini açıkladı. 

Brezilya G7 yardımını reddedecek
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Pazartesi gününde yapılan oturumda, G7 ülkelerinin Amazon’daki orman yangınlarıyla baş etme hedefiyle uzun vadeli küresel insiyatif başlatacaklarını duyurmuştu.

Brezilya Genel Kurmay Başkanı Onyx Lorenzoni hükümetin kararı hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Teşekkürler ama verilmek isteyen kaynaklar Avrupa’yı yeniden ağaçlandırma daha geçerli olabilir. Macron, Dünya Mirası olan bir kilisenin yangınını bile önleyemiyor, şimdi de bize mi ders verecek?”

İSTANBUL/DHA

 

 

Brezilya G7 yardımını reddedecek
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!