Türkiye Aktüel

Dilek Halı 2017 modelleri görücüye çıktı

Dilek Halı İstanbul Bölge Müdürlüğü 2017 sezonu için lansman programı düzenledi.

Dilek Halı 2017 modelleri görücüye çıktı
141
24 Mart 2017 - 10:50

Yeni sezon için hazırlanan ürün ve koleksiyonlar bayiliklerin beğenisine sunuldu.

Gaziantep ve Türkiye’nin tanınmış halı markalarından olan Dilek Halı’nın 2017 yılı için hazırladığı yeni ürün ve koleksiyonların tanıtıldığı bayi toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Dilek Halı İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği lansman programına Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Şakı, Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Şakı, Dilek Halı İstanbul Bölge Müdürü Metin Üğüdücü ve İstanbul’da bulunan bayi yetkilileri katıldı. Lansman Toplantısı’nda yeni yıl trendleri ve hedefler de bayilerle paylaşıldı.

“Sektörün lider firmalarından biri olmak istiyoruz”

Toplantıya ev sahipliği yapan Dilek Halı İstanbul Bölge Müdürü Metin Üğüdücü selamlaşma konuşmalarında şirketin Türkiye ve dünyadaki hedeflerini paylaştı. Sürekli büyüyen bir aile olduklarını ifade eden Üğüdücü, “Sektördeki yerimizi kalıcı ve üst seviyelere taşımak için devamlı yenilik, rekabette gücümüzü artırmak için fiyat istikrarı, dinamik bir ekip ve hizmetten asla taviz vermeden sektörün lider firmalarından biri olmak istiyoruz” dedi.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”

Yeni ürünlerini düzenlenen lansmanda bayilerine sunan ve bu konuda bayilerinden tam not alan Dilek Halı Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Şakı da bir konuşma yaptı. Bayiliklere daha iyisi ürün sunmak için durmadan çalıştıklarını belirten Şakı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Kısa ve öz olarak söylüyorum, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Dilek Halı olarak sizlere en güzelini yapmak, en güzel ürünleri sunmak ve var gücümüzle çaba sarf etmek üzere çalışmalarımıza azimle, gayretle devam ediyoruz. İnşallah daha güzel şeyler yapacağız.”

Lansman sonunda sevilen sanatçı Bülent Serttaş, dillerden düşmeyen şarkılarıyla geceye renk kattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI
ANKET

Bir Köşe Yazarında Aradığınız Öncelik Nedir?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...