1. Haberler
  2. SPOR
  3. Fatih Terim’in babası Talat Terim yoğun bakımda

Fatih Terim’in babası Talat Terim yoğun bakımda

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 beraber kalan Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım ünitesine alınan babası Talat Terim için Adana'ya hareket etti. 

Fatih Terim'in babası Talat Terim yoğun bakımda
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığının artması sonucu Adana’da tedavi gördüğü özel hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in tedavisi sürüyor. Göztepe karşılaşması öncesi kente gelerek babasının yanında olan Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi de geldiği kentten karşılaşmaya takımının başında çıkmak için ayrıldı. Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısına katılmayan Terim, stattan ayrıldıktan sonra Adana’ya doğru yola çıktı. Terim’in babasının durumununu ciddiyetini koruduğu belirtildi.

“DAYAN DEDEM”

Fatih Terim’in kızları Merve Terim Çetin sosyal medya hesabından, ‘Dayan Dedem’ paylaşımında bulunurken, Buse Terim ise paylaştığı bir fotoğraftara ‘Dua’ yazdı.

 ADANA/DHA

 

Fatih Terim’in babası Talat Terim yoğun bakımda
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!