1. Haberler
  2. SPOR
  3. Fenerbahçe 3 eksikle çalıştı

Fenerbahçe 3 eksikle çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana kasığında yırtık tespit edilen Victor Moses katılmazken, Eljif Elmas ve Hasan Ali Kaldırım ise salonda çalıştı. 

Fenerbahçe 3 eksikle çalıştı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın basına açık yapılan kısmında ise sarı-lacivertli futbolcular, üçerli gruplar halinde pas oyunu oynadı.

Antrenmanda Galatasaray derbisi sonrası kasığında kısmi yırtık tespit edilen Victor Moses yer almazken, Eljif Elmas ve Hasan Ali Kaldırım ise salonda çalıştı.

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

İHA

Fenerbahçe 3 eksikle çalıştı
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!