1. Haberler
  2. SPOR
  3. Galatasaray’a Belhanda’dan kötü haber

Galatasaray’a Belhanda’dan kötü haber

Fas'ın Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Kamerun'u 2-0 mağlup ettiği maçta sakatlanan Galatasaraylı Younes Belhanda'dan kötü haber geldi. Galatasaray'da Sinan Gümüş, Emre Akbaba, Yuto Nagatomo, Eren Derdiyok, Serdar Aziz ve Ozan Kabak'ın da sakatlıkları bulunuyor. 

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fas’ın Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Kamerun’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Younes Belhanda, mücadelenin 45’inci dakikasında sakatlık geçirmişti.

Fanatik’te yer alan haberde, sağ arka adalesinden sakatlanan ve sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalan yıldız futbolcudan Galatasaray’a kötü haber geldi.

Yahoo Sports Fransa’dan Manu Lonjon’un resmi Twitter hesabından paylaştığı bilgiye göre Belhanda, 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

18-11/19/screenshot_6.jpg

Belhanda, böylece ligin ilk yarısında kalan maçlarda Sarı Kırmızılı takımdaki yerini alamayacak.

Galatasaray’da Sinan Gümüş, Emre Akbaba, Yuto Nagatomo, Eren Derdiyok, Serdar Aziz ve Ozan Kabak’ın da sakatlıkları bulunuyor.

Sarı-kırmızılılar ayrıca, Fenerbahçe derbisi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun ceza verdiği futbolcular Ryan Donk, Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues’ten de yararlanamıyor.

Galatasaray’a Belhanda’dan kötü haber
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!