1. Haberler
  2. SPOR
  3. Habib Nurmagomedov: Erdoğan’la Türkçe konuşacağım

Habib Nurmagomedov: Erdoğan’la Türkçe konuşacağım

Dağıstanlı karma dövüş sporcusu Habib Nurmagomedov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışacağını ve kendisiyle Türkçe konuşacağını açıkladı.  

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Conor McGregor ile yaptığı karma dövüş sanatları hafif siklet unvan maçında aldığı galibiyetle Türkiye’de büyük bir taraftar kitlesine kavuşan Dağıstanlı sporcu Habib Nurmagomedov, 29 Ekim’de İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına katılmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el sıkışmıştı.

BeIN Sports’a verdiği röportajda konuşan ve pek çok konuda samimi açıklamalarda bulunana Habib, “Türkiye ile ilişkilerimi geliştireceğim. Türkçe öğreneceğim. Buraya tekrar geleceğim. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışacağım. Onunla antrenman yapacağım, onunla Türkçe konuşacağım” dedi şöyle devam etti:

“Türk taraftarlara tüm destekleri için teşekkür ediyorum. Maçlarımı izlediklerini biliyorum. Bunun ilk nedeni hepimizin Müslüman olması. Allah, ‘Türkler kendi aralarında, Araplar kendi aralarında kardeştir’ demiyor. Müminler kardeştir diyor. O yüzden Türkiye’den çok destek görüyorum. Herkese destekleri için teşekkür ediyorum.”

Habib Nurmagomedov: Erdoğan’la Türkçe konuşacağım
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!