1. Haberler
  2. TEKNOLOJİ
  3. Hadi’den 29 Ekim’de 95 bin lira ödül

Hadi’den 29 Ekim’de 95 bin lira ödül

Turkcell ve Türkiye'nin dijital bilgi ve eğlence platformu Hadi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yarın iki yarışmada toplamda 95 bin TL ödül dağıtacak.  

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turkcell’in açıklamasına göre, mobil uygulama üzerinden Turkcell alt yapısının gücüyle yüz binlere aynı anda canlı yarışma heyecanı yaşatan Hadi, tüm Türkiye’yi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel düzenlenen yarışmaya davet ediyor.

Toplamda 95 bin TL ödülün dağıtılacağı iki yarışmadan ilki saat 12.30’da başlayacak ve ödül 25 bin TL olacak. İkinci yarışma ise 20.30’da başlayacak ve tüm soruları doğru cevaplayan yarışmacılar 70 bin TL ödülü paylaşacak.

BiP’in Instagram hesabını takip eden kullanıcılar, yarışmaya bir adım önde başlayacak. 29 Ekim’e özel yarışma için herkes, BiP’in Instagram hesabından verilen joker hakkını alabilecek. BiP ve Hadi uygulamaları App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilerek kullanılabiliyor.

İSTANBUL/AA

Hadi’den 29 Ekim’de 95 bin lira ödül
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!