1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Hindistan’da yangın faciası: Otelde kalan 17 kişi yanarak can verdi

Hindistan’da yangın faciası: Otelde kalan 17 kişi yanarak can verdi

Hindistan'da başkent Yeni Delhi'nin bir otelde çıkan yangın çıktı. İlk belirlemelere göre 17 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri, oteldeki 30'dan fazla kişiyi alevlerin arasından çıkardı. 

Hindistan'da yangın faciası: Otelde kalan 17 kişi yanarak can verdi
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’da başkent Yeni Delhi’nin batısındaki bir otelde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 17 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Yeni Delhi Emniyet Müdür Yardımcısı Mandeep Singh Randhawa, Karol Bagh semtindeki 5 katlı Arpit Palace Oteli’nin zemin katında çıkan yangında en az 17 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangına itfaiye ekiplerinin müdahale ettiğini belirten Randhawa, ekiplerin oteldeki 30’dan fazla kişiyi alevlerin arasından çıkardığını ifade etti.

Randhawa, yangının kontrol altına alındığını kaydetti.

YENİ DELHİ/AA

Hindistan’da yangın faciası: Otelde kalan 17 kişi yanarak can verdi
0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!