1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Irak’ta DEAŞ saldırısı: 2 kişi öldü

Irak’ta DEAŞ saldırısı: 2 kişi öldü

Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın açtığı ateşte iki güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. 

Irak'ta DEAŞ saldırısı: 2 kişi öldü
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Irak Savunma Bakanlığına bağlı Medya Güvenlik Ağı tarafından yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü DEAŞ’ın Salahaddin vilayetinin güneyindeki Beled ilçesinde devriye görevindeki polis aracına ateş açtığı ifade edildi.

Açıklamada, saldırıda bir polis ve kendilerine eşlik eden aşiret güçlerinden bir mensubun hayatını kaybettiği belirtildi.

Terör örgütü DEAŞ, Haziran 2014’te Musul kenti başta olmak üzere ülke topraklarının üçte birini ele geçirmişti. Irak güvenlik güçleri, Aralık 2017’de söz konusu toprakları büyük oranda geri almıştı.

DEAŞ’ın kent merkezleri ve diğer yerleşim alanlarındaki saldırı tehdidi en aza indirilmesine rağmen örgüt kırsal bölgelerde zaman zaman eylemler gerçekleştirmeye devam ediyor.

AA

Irak’ta DEAŞ saldırısı: 2 kişi öldü
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!