1. Haberler
  2. SPOR
  3. Jailton İstiklal Marşı okunurken yüzünü kale arkasına çevirdi

Jailton İstiklal Marşı okunurken yüzünü kale arkasına çevirdi

Gençlerbirliği'nin Hatayspor'la oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Gençlerbirliği'nin Brezilyalı oyuncusu Jailton, İstiklal Marşı okunurken yüzünü protokole değil, kale arkasına çevirdi. Jailton'un bu hareketinin nedeni ortaya çıktı. 

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlerbirilği’nn Brezilyalı futbolcusu Jailton, bugün Hatay ile oynanan Türkiye Kupası maçında futbolseverleri bir kez daha şaşırttı.

Jailton, geçen sezon Ankara’da Galatasaray ile oynanan maçta İstklal Marşı esnasında yüzünü protokol yerine kale arkasına çevirmişti.

Brezilyalı futbolcunun bu hareketi neden yaptığı da ortaya çıktı.

Tüm futbolcular protokole dönük vaziyette İstklal Marşı’nı okurken 28 yaşındaki futbolcu, Türk bayrağına saygıdan dolayı kale arkası tribünündeki Türk Bayrağı’nın olduğu alana çevirdi.

Brezilyalı futbolcunun bu davranışı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Jailton İstiklal Marşı okunurken yüzünü kale arkasına çevirdi
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!