1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. KÖY ÇOCUKLARININ YÜZÜ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ İLE GÜLDÜ

KÖY ÇOCUKLARININ YÜZÜ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ İLE GÜLDÜ

 Elazığ'da Genç Kızılay gönüllüleri "Okuluma Renk Kat" projesi kapsamında ziyaret ettikleri köy okulundaki öğrencilerle etkinlik yaptı. 

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arıcak ilçesi Cumhuriyet köyünde daha önce boyadıkları okulu ziyaret eden gönüllüler, öğrencilere kırtasiye, spor malzemesi ve oyuncak hediye etti. Gönüllüler daha sonra çocuklarla oyun oynadı. Renkli görüntülerin sahne olan etkinlikte birinciliği elde eden öğrencilere madalya verildi. Ardından öğrenciler, ilk yardım ve temizlik konusunda bilgilendirildi.

Genç Kızılay Eğitim Birim Başkanı Ayşe Betül Sürücü yaptığı açıklamada, proje kapsamında sosyal hayattan uzak köydeki öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Kızılayın sadece kan ihtiyacı görevini üstlenmediğine, yardıma ihtiyaç duyan herkese destek sunduğuna işaret eden Sürücü, köy ziyaretlerini sürdüreceklerini aktardı.

Okul müdürü Mustafa Erdem ise genç gönüllülerinin öğrenciler ile çok güzel vakit geçirdiğini belirterek, projenin köydeki çocuklara moral verdiğini söyledi.

Genç Kızılay gönüllüsü Merve Abiş, etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ben burada çocukların yüzlerini boyuyorum. Boyama yaparken yüzlerinde oluşan o mutluluk her şeye değer olduğunu düşünüyorum. Çok anlamlı bir etkinlik yaptığımızı düşünüyorum. ” dedi.

KÖY ÇOCUKLARININ YÜZÜ KIZILAY GÖNÜLLÜLERİ İLE GÜLDÜ
0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!