1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Kraliçe Elizabeth, 2003’ten buyana ilk kez Irak Cumhurbaşkanını kabul etti

Kraliçe Elizabeth, 2003’ten buyana ilk kez Irak Cumhurbaşkanını kabul etti

Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, İngiltere’deki temasları kapsamında İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ile bir araya gelerek 2003’ten buyana kraliçeyle görüşen ilk Irak Cumhurbaşkanı oldu. 

Kraliçe Elizabeth, 2003’ten buyana ilk kez Irak Cumhurbaşkanını kabul etti
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Irak Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Berhem Salih’in, İngiltere’deki temasları kapsamında Buckingham Sarayı’nda İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ile bir araya geldiği belirtildi. Irak’ın First Lady’si Sebağ Salih’in de görüşmede hazır bulunduğunu aktarıldı.

İngiltere Kraliçesi 2003’te Saddam rejiminin ABD tarafından devrilmesi ardından iktidara gelen hiçbir Irak Cumhurbaşkanını kabul etmemişti.

Kraliçe Elizabeth, 2003’ten buyana ilk kez Irak Cumhurbaşkanını kabul etti
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!