1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. ÖĞRENCİLERİN HEDEFİ 5 MİLYON SAYFA KİTAP OKUMAK

ÖĞRENCİLERİN HEDEFİ 5 MİLYON SAYFA KİTAP OKUMAK

 Meriç Kaymakamlığı, öğrencilerde okuma alışkanlığının gelişmesi ve artırılması amacıyla "Meriç 5 Milyon Sayfaya Koşuyor" projesini başlattı. Proje kapsamında ilçe genelinde öğrencilerin 5 milyon sayfa kitap okuması hedefleniyor. 

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör, “Meriç 5 Milyon Sayfaya Koşuyor” projesi çerçevesinde Büyükdoğanca İlkokulu’nu ziyaret edip öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Öğrencilere sohbet eden Güngör, kitap okumanın önemini vurgulayarak öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

“Meriç 5 milyon sayfaya koşuyor”
Kitap okumanın öğrencilerin gelişimine katkı sağladığını ve 5 milyon sayfa hedefiyle yola çıktıklarını belirten Güngör, “Meriç ilçemizde eğitimde kaliteyi geliştirme projesi kapsamında başlatılan ‘Meriç 5 Milyon Sayfaya Koşuyor’ projesini başlattık. Kitap okumak herkes için çok önemli. Geleceğimiz olan genç nesillerin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve bunu bir yaşam biçimi haline getirmesi içinde projeler yapıyoruz. Projelerle öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik ediyoruz. Bu kapsamda hedefimiz 5 milyon sayfa diyerek öğrencilerimizle güzel bir proje başlattık.” ifadelerini kullandı.

Kitap okuma etkinliğine, Meriç Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Ocak, Meriç Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Yılmaz ve okul idarecileri de katıldı.

ÖĞRENCİLERİN HEDEFİ 5 MİLYON SAYFA KİTAP OKUMAK
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!