1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Suudi Arabistan’da ilk Japon bankası Sumitomo Mitsui açıldı

Suudi Arabistan’da ilk Japon bankası Sumitomo Mitsui açıldı

Suudi Arabistan'da ilk Japon bankası Sumitomo Mitsui başkent Riyad'da açıldı. Şubenin açılışına katılan Japonya'nın Riyad Büyükelçisi Uemura, Sumitomo Bank'ın dünyanın en büyük bankaları arasında yer aldığını söyledi. 

Suudi Arabistan'da ilk Japon bankası Sumitomo Mitsui açıldı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suudi Arabistan’da ilk Japon bankası Sumitomo Mitsui başkent Riyad’da açıldı.

Suudi Arabistan haber ajansı SPA’nın haberine göre, Japon bankası Sumitomo Mitsui ülkedeki ilk şubesini açtı.

Şubenin açılışına katılan Japonya’nın Riyad Büyükelçisi Tsukasa Uemura, Sumitomo Bank’ın dünyanın en büyük bankaları arasında yer aldığını ve finans konusunda büyük deneyime sahip olduğunu söyledi.

Uemura, açılan bu ilk şubeyle ülkeye daha fazla Japon yatırımcının gelmesini ümit ettiğini belirtti.

Suudi Arabistan 2014 petrol fiyatlarının düşmesi üzerine ülkeye yeni yatırımları çekmek amacıyla yabancı bankların şubelerinin açılması için gerekli icraatlarda kolaylıkları sağlama yönünde adımlar attı.

Suudi Arabistan’da 12 yerel, 13 yabancı banka bulunuyor.

 

 

Suudi Arabistan’da ilk Japon bankası Sumitomo Mitsui açıldı
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!