1. Haberler
  2. DÜNYA
  3. Uçağı kaybolan Sala’dan henüz umut kesilmedi

Uçağı kaybolan Sala’dan henüz umut kesilmedi

İngiltere’ye bağlı özerk Guernsey polisi Manş denizi üzerinde kaybolan uçakta bulunan futbolcu Emiliano Sala hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada uçağın düşmüş olma ihtimalinin yanında iletişimsizlikten kaynaklanan problemler üzerinde durulduğu kaydedildi. 

Uçağı kaybolan Sala’dan henüz umut kesilmedi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’ye bağlı özerk Guernsey polisi Manş denizi üzerinde kaybolan uçakta bulunan futbolcu Emiliano Sala hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada uçağın düşmüş olma ihtimalinin yanında iletişimsizlikten kaynaklanan problemler üzerinde durulduğu kaydedildi.

Fransa’nın Nantes kulübünden Galler’in Cardiff City takımına transfer olan ancak kendisini taşıyan uçağın Manş Denizi üzerinde kaybolmasından sonra haber alınamayan Emiliano Sala’dan umut kesilmedi. Arjantinli futbolcunun uçağının radardan kaybolduğu bölgede bulunan İngiltere’ye bağlı özerk Guernsey polisinden resmi açıklama geldi. Guernsey polisi Sala’yı taşıyan uçağın kaybolmasıyla ilgili 4 ihtimal üzerinde durduklarını belirtti. Yapılan açıklamada ise o ihtimaller şu şekilde sıralandı:

1- Uçak başka bir yere indi ancak iletişim sağlanamadı.
2- Uçak suya iniş yaptı ve yolcular oradan geçen bir gemiyle kurtarıldı ancak iletişim sağlanamadı.
3- Uçak suya iniş yaptı ve yolcular, uçakta bulunduğunu bildiğimiz cankurtaran sandalına bindi.
4- Uçak suya düşüp parçalandı ve yolcular da suya düştü.

‘ÇOK KORKUYORUM’

Sala’nın uçağının kaybolmasının ardından Nantes’tan takım arkadaşı Uruguaylı Diego Rolan’a gönderdiği ses kaydı yayımladı. Kayıtta, Sala’nın, “Düşecekmiş gibi görünen bir uçaktayım ve Cardiff’e gidiyorum, çılgınlık. Yarın başlamış olacağız, öğleden sonra yeni takımımdaki çocuklarla antrenmana başlayacağız. Bakalım neler olacak. Kardeşlerim sizler nasılsınız? İyi misiniz? 1.5 saat içinde benden haber alamazsanız, beni arayacak birini gönderecekler mi bilmiyorum çünkü beni bulamazlarsa biliyorsunuz. Çok korkuyorum” sözleri dikkat çekiyor.

Sala’nın babası Horacio ise, “Hiçbir şey bilmiyorum. İnanamıyorum, çaresizim. Herkes için şaka gibi. Bildiğim tek şey küçük bir uçakta olduğu. Uçağın kontrolden çıktığını söylüyorlar. Ne olduğunu bilmiyorum” dedi.

UÇAKTA SADECE İKİ KİŞİ VARDI

Öte yandan uçakta pilot ve Sala’dan başka kimsenin olmadığı doğrulandı. Uçağın pilotunun ise 60 yaşındaki Dave Henderson olduğu teyit edildi.

Öte yandan Sala’nın kısa bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı Berenice Schkair olayla ilgili futbol mafyasının araştırılmasını talep etti. 27 yaşındaki model, “Futbol mafyası araştırılmalı, çünkü bunun bir kaza olduğuna inanmıyorum. Aileye saygısızlık etmemek için beklemeyi tercih ederim. Ama birkaç gün içinde söyleyeceklerimi söyleyeceğim” diye konuştu.

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
Uçağı kaybolan Sala’dan henüz umut kesilmedi
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!