1. Haberler
  2. SPOR
  3. Yunus Akgün coştu, Galatasaray turladı: 4-1

Yunus Akgün coştu, Galatasaray turladı: 4-1

Yunus Akgün'ün 3 gol 1 asistle bitirdiği karşılaşmada Galatasaray, Boluspor'u geçip Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. 

Yunus Akgün coştu, Galatasaray turladı: 4-1
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, sahasında Boluspor’u ağırladı. İlk maçı 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar, rövanş maçını da 4-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Galatasaray’da genç oyuncu Yunus Akgün yaptığı hat-trick ile karşılaşmaya damgasını vurdu. Yunus, biri penaltıdan olmak üzere 19, 69 ve 78. dakikalarda attığı üç golle yıldızlaştı. Genç oyuncu ayrıca Muğdat Çelik’in 33. dakikada attığı golün de asistini yaptı.

Boluspor’un tek golüyse 80. dakikada penaltıdan Chukwuma Akabueze’den geldi.

Yunus Akgün coştu, Galatasaray turladı: 4-1
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!