1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. ABD’de polis müdüründen camide ‘destek’ konuşması

ABD’de polis müdüründen camide ‘destek’ konuşması

Amerika Birleşik Devletleri'nde Diyanet Merkezi'nde kılınan Cuma namazı sonrası söz alan emniyet müdürü, Müslüman toplumuna başsağlığı dileğinde bulunurken, "Bugün burada kardeşlerimleyim. Katliamın kurbanı kardeşlerimizi anıyoruz, onlar artık bizimle değil ancak biz onların yaptıkları iyilikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi. 

ABD'de polis müdüründen camide 'destek' konuşması
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maryland eyaletinde bulunan Amerika Diyanet Merkezi’nde kılınan Cuma namazında 3 dilde hutbe verildi. Hutbenin ardından kılınan namaza, ABD’li polislerin de katıldığı görüldü.

Namaz sonrası ise Maryland Emniyet Müdürü Hank Stawinski, cemaata hitap etti. Stawinski, Yeni Zelanda’daki katliamda hayatını kaybedenler için başsağlığında bulunarak, “Bugün burada kardeşim İmam Ali ile evimde beraberim. Burada onunla, barış için duada bulundum. İnşallah, iyilik tutkunu olmaya devam edeceğiz. Yapacağınız iyilikleri yapmaya devam etmenizi istiyorum ve sonra bugün, bir iyilik daha yapın, böylece hayatını kaybeden kardeşlerimizin yasını tutmamıza rağmen onların şu an bizim sahip olduğumuz vakitleri olsaydı yapacakları iyiliklerden mahrum kalmayalım. Katliamda hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ben, sen yok; biz hep beraber evimizi ve ailemizi koruyacağız” dedi.

 

 

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
ABD’de polis müdüründen camide ‘destek’ konuşması
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!