1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Aydilge: “Hastalığımla barışığım”

Aydilge: “Hastalığımla barışığım”

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 Aydilge, vitiligo hastası olduğunu ve bununla barışık yaşadığını anlattı.

Ünlü şarkıcı, ciltteki renk hücrelerinin ölmesiyle beyaz lekelerin oluşmasına neden olan hastalık için çok fazla insanın bunalıma girdiğini ve kendi görüntülerinden utanıp, saklandıklarını dile getirdi.

Ellerindeki ve vücudundaki lekeleri olduğu gibi kabul ettiğini dile getiren Aydilge, tüm vitiligo hastalarına, “Lütfen kendinizi saklamayın, bizler olduğumuz gibi vitiligomuzla, yaralarımızla, berelerimizle de güzeliz. Bunu çirkin ya da acayip değil, bizi diğerlerinden farklı kılan özel bir hediye olarak da düşünebiliriz” dedi.

Toplumsal konulardaki  düşüncelerini  sosyal medya üzerinden çektiği videolarla dile getiren Aydilge, vitiligo hastalarının da utanmaması gerektiğinin altını çizdi.

 

Aydilge: “Hastalığımla barışığım”
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!