1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Burak Yılmaz’dan esprili ‘fırça’ paylaşımı

Burak Yılmaz’dan esprili ‘fırça’ paylaşımı

A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda’da maruz kaldığı skandal muamele sonrası Burak Yılmaz’dan esprili bir Emre Belözoğlu paylaşımı geldi. Burak, fotoğrafta Emre için, “Yıllarca çok fırçasını yedik” notunu yazdı. 

Burak Yılmaz’dan esprili 'fırça' paylaşımı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EURO 2020 Elemeleri’nde yarın İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Takım, dün gece saatlerinde havalimanında pasaport kontrolünde bekletilmiş ve detaylı aramaya maruz kalmıştı. Ardından kim olduğu bilinmeyen bir şahıs tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu’na röportaj sırasında fırça uzatarak oyuncumuzu kışkırtmaya çalıştı.

‘YILLARCA ÇOK FIRÇASINI YEDİK’

Yaşananların ardından Burak Yılmaz’dan esprili bir paylaşım geldi. Burak Yılmaz, milli takımın kamp yaptığı otelde Emre Belözoğlu ile fotoğraf paylaştı.  Burak, fotoğrafta Emre için, “Yıllarca çok fırçasını yedik” notunu yazdı.

İSTANBUL/İHA

 

Burak Yılmaz’dan esprili ‘fırça’ paylaşımı
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!