1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Çeyiz piyanosuyla klip

Çeyiz piyanosuyla klip

Günel, söz ve müziği kendisine ait olan 'Bir Adam Var' adlı şarkısına klip çekti.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki gün Auto Plato stüdyolarında çekilen klipte evindeki piyano da kullanan Günel, “Azerbaycan’da tüm genç kızlar çeyiz olarak evinde piyano bulunduruyor. Bu piyano da benim çeyizim” dedi.

Günel, küçük yaşta kendisini müzik piyasasına kazandıran İbrahim Tatlıses’e şarkıyı dinlettirdiğini ve usta sanatçının çok beğendiğini söyledi.

Serçe parmağındaki parlak bandajla ilgili olarak Günel, “Kapı arasında kaldı. Parmağım kopma noktasına geldi. Parmağı kurtardık ama tırnak gitti. Klipten dolayı böyle bir bandajla sarmak zorunda kaldık” şeklinde konuştu.

Çeyiz piyanosuyla klip
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!