1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. CIA Trump’a güvenmediği için ajanını geri çekmiş

CIA Trump’a güvenmediği için ajanını geri çekmiş

CIA, Rusya'da görevli ajanını, Trump'ın devlet sırlarını ifşa edeceği endişesiyle geri çekti. 

CIA Trump'a güvenmediği için ajanını geri çekmiş
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Rusya’da ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) adına 10 yıldır çalışan bir ajanın, ABD Başkanı Donald Trump’ın devlet sırlarını ifşa edeceği endişesiyle geri çekildiği ileri sürüldü.

“TRUMP GİZLİ BİLGİLERİ PAYLAŞTI”

ABD basınında yer alan habere göre, 2017’de Trump’ın Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Beyaz Saray’da yaptığı görüşmelerde DAEŞ’a karşı operasyonlara dair gizli bilgileri paylaşması sonucu, Kremlin’deki ajanın ABD’ye dönmesine karar verilidiği öğrenildi.

KİMLİĞİ AÇIKLANMADI

Haberde, söz konusu ajanın 10 yıldır ABD istihbaratı için çalıştığı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de doğrudan bağlantısının bulunduğu belirtildi. Söz konusu haberde, Ajanın ABD’ye döndüğü, ancak kimliğinin ve yerinin açıklanmadığı ileri sürüldü.

CIA Trump’a güvenmediği için ajanını geri çekmiş
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!