1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 754 sandık başkanı kanuna aykırı atandı, hırsızlık burada

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 754 sandık başkanı kanuna aykırı atandı, hırsızlık burada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da esnaf ve sanatkarlar ile bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, "754 sandık başkanı kanuna aykırı atandı, hırsızlık burada. Herkesin YSK kararlarına saygı duyması gerekir" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 754 sandık başkanı kanuna aykırı atandı, hırsızlık burada
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da esnaf ve sanatkarlar ile bir araya geldiği iftar programında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasında, “Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yoktur. Uber olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. Sizler hangi yasaya göre böyle bir şey çıkardınız, döküldünüz sokaklara UBER de UBER diyorsunuz. Bunun için de UBER taksiciler kuruluşundaki şahsa ben randevu vermedim, hala da vermiyorum. UBER konusu bizim hükümetimizde yoktur, bitmiştir.” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 754 sandık başkanı kanuna aykırı atandı, hırsızlık burada
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!