1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Davutoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘bedel ödeyecekler’ sözlerine cevap

Davutoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘bedel ödeyecekler’ sözlerine cevap

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Birileri parti kuruyormuş. Bunları hiç kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bedelini ağır öder" sözlerine cevap verdi. Davutoğlu, "Biz bedelleri, dedelerimizin seferberliklerinden ödeye ödeye gelmiş bir nesiliz" dedi. 

Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın 'bedel ödeyecekler' sözlerine cevap
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni parti kurma hazırlıkları yapan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün memleketi Konya Taşkent’te konuştu. 

.jw-controls .jw-controls-right {
margin: 0 !important;
left: 10px !important;
top: 20px !important;
}

.jw-logo {
padding: 0 !important;
margin: 0 0 0 23px !important;
left: 10px !important;
top: 20px !important;
float: none;
}

.jw-dock {
padding: 0 !important;
margin: 0 !important;
right: 10px !important;
top: 0 !important;
position: absolute !important;
}

.jw-dock-button {
float: none !important;
}

.jw-dock-button .jw-overlay {
top: 0 !important;
right: 45px !important;
}

body {
margin: 0;
padding: 0;
}

Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Birileri parti kuruyormuş. Bunları hiç kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bedelini ağır öder” sözlerine gönderme yaparak şunları söyledi:

Allah’ım bu boynu eğdirme. Hep dua ederim. Allah bundan sonra da eğdirmesin. Kimsenin önünde eğdirmesin. Baskı yapanların, tehdit edenlerin, bize ‘bedel ödeyecekler’ diyenlerin önünde de eğdirmesin. Biz bedelleri, dedelerimizin seferberliklerinden ödeye ödeye gelmiş bir nesiliz.”

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz ay AK Parti İl teşkilatında yaptığı konuşmada, yeni parti hazırlıkları yapan Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na sert sözlerle yüklenmişti. Gül, Babacan ve Davutoğlu’nu hedef alan Erdoğan “Birileri parti kuruyormuş. Bunları hiç kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bedelini ağır öder” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Davutoğlu’ndan Erdoğan’ın ‘bedel ödeyecekler’ sözlerine cevap
0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!