1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Gelin adayı Hanife pompacı oldu

Gelin adayı Hanife pompacı oldu

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 Televizyon ekranında gelin adayı olarak ünlenen Hanife Gürdal, yeni işine başladı. Sık sık gündemde olan Gürdal, Torbalı ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda pompacı oldu.

Akaryakıt istasyonunda çalışma süreciyle ilgili bilgi veren gelin adayı, “Aslında Instagram’dan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok; ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce de bir çiğ köfteciye yardım ediyordum, benim için ‘Buraya kadar mı düştü?’ diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim; ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma da teşekkür ediyorum” dedi.

Akaryakıt istasyonuna gelen bazı müşterilerin kendisini tanıdığını söyleyen Hanife, “Tanıyanlar çıkıyor, genelde de takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar” dedi.

Hanife evlilik programlarıyla ilgili soruya da, “İyi ki katılmışım; çünkü artık daha öz güvenliyim ve bu bana gurur veriyor” şeklinde konuştu.

 

Gelin adayı Hanife pompacı oldu
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!