1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Hamile kediyi alıp gitti, sonrası korkunç!

Hamile kediyi alıp gitti, sonrası korkunç!

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 10 metre mesafedeki bir eczanenin önünü mesken tutan hamile kedi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından yere vurulup tekmelendi.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay 23 Şubat 2018’de meydana geldi. Eczanenin önünü ev edinmiş sokak kedisi, görüntülerde sokaktan geçen bir kişi tarafından boynundan kaldırılarak götürülüyor. Daha sonra ikinci kamera, kedinin bu kişi tarafından yere vurularak tekmelendiğini görüntülüyor.

Bir süre hareketsiz kalan kedi daha sonra hızla kaçıyor. Saldırgan ise hızlı adımlarla uzaklaşıyor. Kameralara yansımayan ise; kedinin bu saldırının bir kaç saniye sonra yere yığılarak baygınlık geçirmesi. Sokaktakiler tarafından veterinere kaldırılan kedinin iç kanama geçirdiği tespit edilince tedavi altına alınıyor. Öldüğü tespit edilen 3 yavrusu karnından alınan kedi, 2 haftalık tedavisinin ardından sokağa dönüyor.

Hamile kediyi alıp gitti, sonrası korkunç!
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!