1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. İzmir’de down sendromlu çocukları taşıyan midibüs devrildi

İzmir’de down sendromlu çocukları taşıyan midibüs devrildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde down sendromlu öğrencileri taşıyan servis minibüsü, Cengizhan Mahallesi yakınlarında İzmir Kuzey Çevre Yolu'na bağlanan yolda devrildi. Kazada ters dönen minibüsteki 20 kişi yaralandı. Hayati tehlikeleri bulunan 5 öğrenci ve öğretmen Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bayraklı ilçesinde down sendromlu öğrencileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 5’i ağır 20 kişi yaralandı.

Down sendromlu öğrencileri taşıyan servis minibüsü, Cengizhan Mahallesi yakınlarında İzmir Kuzey Çevre Yolu’na bağlanan yolda devrildi.

Kazada ters dönen minibüsteki 20 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda itfaiye ve ilk yardım ekibi sevk edildi.

19-03/22/aw655986-02-bbkj4uqeae6iftt99ajcla.jpg

Yaralılardan 15’i çevredeki hastanelere, hayati tehlikeleri bulunan 5 öğrenci ve öğretmen ise Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İZMİR/AA

İzmir’de down sendromlu çocukları taşıyan midibüs devrildi
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!