1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Merve Boluğur: “Aşk nasip kısmet”

Merve Boluğur: “Aşk nasip kısmet”

Merve Boluğur:
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Milliyet Gazetesi’nden Mesut Yılmaz’ın haberine göre annesi Nehra Boluğur, teyzesi ve modacı bir erkek arkadaşıyla kahve içen Merve Boluğur, çıkışta soruları yanıtladı.

Aşk hayatında sessiz olan oyuncu, muhabirlerin “Beyefendiyi sevgiliniz sandık. Hayatınızda kimse yok mu?” sorusuna, “Nasip kısmet bu işler” cevabını verdi.

Şu sıralar film izleyip kitap okuduğunu belirten Boluğur, “Yeni bir proje var ama şu an konuşmak için erken” dedi.

Merve Boluğur, yayından kaldırılan dizisinden iki bölümlük alacağı nedeniyle yapım şirketine açtığı 110 bin TL’lik davayla ilgili, “Mahkeme devam ediyor. Süreci çok takip etmiyorum ama dava devam ediyor” ifadelerini kullandı.

 

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
Merve Boluğur: “Aşk nasip kısmet”
Yorum Yap

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.