1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Bahçeli, teşekkür turuna çıkıyor

Bahçeli, teşekkür turuna çıkıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19-21 Nisan tarihleri arasında seçimi kazanan belediye başkanlarıyla buluşacak. Bahçeli, ilk olarak en yüksek oyu aldığı Bayburt'a gidecek. 

MHP lideri Bahçeli, teşekkür turuna çıkıyor
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahallî seçimde mevcut belediye sayısını 125’ten 227’ye çıkaran MHP’nin Genel Başkanı Bahçeli, 19-21 Nisan tarihleri arasında seçimi kazanan belediye başkanlarıyla Antalya kampında bir araya gelecek.

Bahçeli, daha sonra, ilk olarak, yüzde 56 ile en yüksek oyu aldığı Bayburt’a gidecek. 24 Haziran seçimlerinde Bayburt’ta en yüksek oyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan almıştı. Erdoğan seçimin ardından teşekkür gezisine Bayburt’tan başlamıştı.

TOPLAM 11 ŞEHİR

MHP liderinin yeni kazanılan belediyeleri de ziyaret etmesi bekleniyor. MHP, yerel seçimlerde Manisa, Erzincan, Çankırı, Karaman, Osmaniye, Bartın, Karabük, Bayburt, Amasya ile 2014 seçimlerinde kıl payı AK Parti’ye kaybettiği Kütahya ve Kastamonu’yu almıştı. Bahçeli’nin bu illere de teşekkür ziyareti yapması planlanıyor.

0
kat_l_yorum_1
Katılıyorum +1
0
hatal_d_n_yorsun
Hatalı Düşünüyorsun
0
bilgi_in_te_ekk_r
Bilgi İçin Teşekkür
0
_a_rd_m
Şaşırdım
0
kat_lm_yorum_-1
Katılmıyorum -1
Bahçeli, teşekkür turuna çıkıyor
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!