1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Milli Savunma Bakanlığı’ndan güvenli bölge açıklaması: Kurulum çalışmaları başladı

Milli Savunma Bakanlığı’ndan güvenli bölge açıklaması: Kurulum çalışmaları başladı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan güvenli bölge açıklamasında "Altyapı kurulum çalışmalarına başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan güvenli bölge açıklaması: Kurulum çalışmaları başladı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’nin kuzeyinde güvenli bölge tesisine yönelik çalışmalar kapsamında ABD’li 6 kişilik heyet ile Müşterek Harekat Merkezi’nin altyapı kurulum çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyinde ABD ile koordineli şekilde tesis edilmesi planlanan güvenli bölge kapsamında Şanlıurfa’da kurulacak Müşterek Harekat Merkezi’nin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara devam edildiği bildirildi.

Şanlıurfa’ya gelen ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlandığı, kritik fonksiyonların tesisinin sağlandığı kaydedilen açıklamada, “Müşterek Harekat Merkezinin tesisi ve faaliyetlerinin bir an önce başlamasına yönelik çalışmalar zaman gecikmesine mahal vermeden sürdürülüyor.” ifadelerine yer verildi.

ANKARA / AA

 

 

 

Milli Savunma Bakanlığı’ndan güvenli bölge açıklaması: Kurulum çalışmaları başladı
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!