1. Haberler
  2. KÜLTÜR SANAT
  3. Oğlunun düğününde kayboldu, 2 gün sonra ölü bulundu

Oğlunun düğününde kayboldu, 2 gün sonra ölü bulundu

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İHA’nın haberine göre Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy Mahallesinde yaşayan inşaat ustası Ferhat Akbaba (57), Cumartesi akşamı oğlu Engin’in kına gecesi için gelini Esin’in yaşadığı Umurlu Mahallesine geldi. Kına eğlencesi devam ederken ortadan kaybolan Akbaba, dün kendi evlerinde devam eden düğünde de ortaya çıkmadı. Babaları için kayıp başvurusunda bulunan Akbaba ailesi, bugün aldıkları acı haberle büyük bir şok yaşadı.

Oğlunun en mutlu gününde ortadan kaybolan Ferhat Akbaba, Aydın-Denizli karayolu Serçeköy mevki’inde yolun kenarında ölü olarak bulundu. Cansız bedeni otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan, elbiseleri parçalanan ve de vücudunda yaralar oluşan Akbaba’nın gece bir aracın çarpıp kaçması yolun kenarındaki 2 metre yüksekliğindeki şarampole yuvarlanmış olabileceği iddia edildi.

“‘Beni arayıp sormayın’ dedi”

Kaybolduktan 2 gün sonra ölü olarak bulunan Ferhat Akbaba’nın kına gecesinin yapıldığı alandan aşırı alkollü bir şekilde ayrıldığı, bir süre sonra kendisini merak edip arayan yakınlarına “Beni bir daha arayıp sormayın” dediği öğrenildi. 

Sizde Oğlunun düğününde kayboldu, 2 gün sonra ölü bulundu haberiyle ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Tartışmaya katılın ve Oğlunun düğününde kayboldu, 2 gün sonra ölü bulundu haberini bizler için değerlendirin

Oğlunun düğününde kayboldu, 2 gün sonra ölü bulundu
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!