1. Haberler
  2. 3. SAYFA
  3. Önce özür sonra ‘makas’

Önce özür sonra ‘makas’

TEM Otoyolu Kağıthane Hamidiye mevkisinde 'makas' atarak seyreden maganda, az kalsın motosikletlinin ölümüne neden oluyordu. Çarpmasına ramak kala motosikletliyi fark eden magandanın, özür diledikten sonra araçların arasında makas atarak gitmeye devam etmesi ise “bu kadarına da pes” dedirtti. 

Önce özür sonra 'makas'
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 12.15 sıralarında TEM Otoyolu Kağıthane Hamidiye mevkii Ankara istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, otoyolu kontrol etmeden sapaktan içeriye bir anda giren otomobilin sürücüsü, yanında seyreden motosikletliyi fark edemedi. Yanından sıfır geçen sürücü az kalsın motosikletlinin ölümüne neden oluyordu.

19-02/23/aw630160_01.jpg

ÖNCE ÖZÜR SONRA MAKAS

Durumu fark eden sürücü, motosikletlinin de kornaya basması üzerine yavaşladı. Büyük korku yaşayan ve ölümden dönen motosikletlinin yanına geldiği sürücü özür dileyerek yoluna devam etti.

19-02/23/aw630160_03.jpg

Ancak olayın ardından otomobil sürücüsü bu kez de trafikteki onlarca aracın arasında “makas” atarak ilerlemeye başladı. Onlarca insanın canını tehlikeye atan sürücünün dakikalarca önce yaşattıklarının ardından bu şekilde devam etmesi “bu kadarına da pes” dedirtti.

19-02/23/aw630160_04.jpg

Tüm bu yaşananlar motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Önce özür sonra ‘makas’
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!