1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Paris Moda Haftası’na Öykü rüzgarı

Paris Moda Haftası’na Öykü rüzgarı

Paris Moda Haftası’na Öykü rüzgarı
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Valentino Resort ve MM6 Maison Margelia gibi moda sektörünün önde gelen markalarının reklam yüzü olan, Burberry, Gucci gibi sektörün nabzını tutan markaların defilelerinde yer alan ve büyük beğeni toplayan 21 yaşındaki başarılı Türk model Öykü Baştaş 14-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Paris Moda Haftası’nda boy gösterdi.

Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen  Heron Preston, Hed Mayer, Puma, Ann Demeulemeester defilelerinde yer alan Öykü Baştaş kariyerinde emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

1997 doğumlu başarılı Türk model Öykü Baştaş, Paris Moda Haftası’ndan sonra Şubat ayı başında başlayacak olan New York Moda Haftası’nda da sektörün önde gelen markaları için tekrar podyumda olacak.

 

Paris Moda Haftası’na Öykü rüzgarı
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!