1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. Rafet El Roman’dan kızlarına kıskandıran hediye

Rafet El Roman’dan kızlarına kıskandıran hediye

Rafet El Roman'dan kızlarına kıskandıran hediye
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Akşam Gazetesi’nin haberine göre sanatçı Rafet El Roman, kızları Su (21) ve Şevval’in (19) başarılı karne getirmesini karşılıksız bırakmadı.

Ünlü sanatçı, okulun ilk yarısında ders notlarında yüksek notlar alan kızlarına karne hediyesi olarak özel bir tatil programı hazırladı. Rafet El Roman, haziran ayında da aynı başarıyı göstermelerini şart koştuğu Su ve Şevval’i 1 haftalık Bahama Adaları’nda tatile götürmeye karar verdi.

Kızlarını tek başına tatile gönderecek olan sanatçı, Bahama dönüşünde Su ve Şevval ile baş başa bir seyahat programı düzenleyecek.

Kızlarının eğitimine her fırsatta önem verdiğini ifade eden Rafet El Roman, onların mutlulukları için hiçbir masraftan kaçınmayacağını da yakın çevresine paylaştı.

 

Rafet El Roman’dan kızlarına kıskandıran hediye
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!