1. Haberler
  2. KÜLTÜR SANAT
  3. ‘Sevda’nın Tokadı’ şarkı oldu!

‘Sevda’nın Tokadı’ şarkı oldu!

'Sevda'nın Tokadı' şarkı oldu!
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Güneş Gazetesi’nin haberine göre o tokat sırasında Demirel’in sarf ettiği ‘Ne dedin? Ne dedin sen?’ şeklindeki sözler, adeta Türkçe dilinde bir deyim haline geldi. Şimdi de şarkı sözü oldu.

Tokadıyla hafızalara kazınan Demirel, önceki gün Nişantaşı’nda köpeği Şila, yönetmen Erkan Nas ve söz yazarı Hakan Verbiç ile birlikte objektiflere takıldı.

“Sevda’nın Tokadı” isimli şarkıyla müzik sektörüne dönüş yapacağını dile getiren şarkıcı, “Tam benlik bir parça oldu. ‘Sevda’nın Tokadı’nı Hakan Verbiç benim için yazdı. Önümüzdeki günlerde çekilecek klibi için toplantı yapacağız, o yüzden buluştuk” dedi.

 

‘Sevda’nın Tokadı’ şarkı oldu!
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!