1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Son dakika! İmar barışında süre uzatılıyor

Son dakika! İmar barışında süre uzatılıyor

Bakanlık kaynaklarından aktarılan bilgiye göre, 31 Ekim 2018'de son bulması beklenen imar barışının süresi, 31 Aralık 2018'e kadar uzatılacak.  

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Esra Nehir’in aktardığı bilgilere göre; kapsamda değişiklik yapılmayacak. 1 aylık bir süre uzatımı konuşuldu. Daha sonra ücretlerin son ödeme tarihine kadar uzatılmasına karar verildi.

Karar önümüzdeki hafta Resmi Gazete’de yayımlanacak. En çok başvuru 600 bin ile İzmir’de yapıldı. 6 milyar TL’nin üzerinde gelir bekleniyor. Başvuru sayısının 8 milyonu aştığı belirtiliyor.

Son dakika! İmar barışında süre uzatılıyor
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!