1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. İstanbul Finans Merkezine Londra ve Orta Doğu’dan ciddi talep

İstanbul Finans Merkezine Londra ve Orta Doğu’dan ciddi talep

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ni 2022'nin başlarında açmayı hedeflediklerini, Londra ve Orta Doğu'dan ciddi talepler olduğunu açıkladı. 

İstanbul Finans Merkezine Londra ve Orta Doğu'dan ciddi talep
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezinin 2022’de açılacağını açıkladı.

İstanbul’u finansal hub haline getirmek istediklerini, İstanbul Finans Merkezi’ni 2022’nin başlarında açmayı hedeflediklerini ifade eden Aşan, “İstanbul Finans Merkezi için Orta Doğu ve Londra’dan ciddi talep var.” dedi.

FİNANS TEKNOPARKI KURACAĞIZ

İstanbul Finans Merkezi’nin ikinci ayağını fintech’lerin oluşturacağına işaret eden Aşan, konuya ilişkin “İFM’nin çok büyük bir kısmını fintech’ler ile doldurmak istiyoruz. İnşallah çok büyük bir finans teknoparkı kuracağız, içini mümkün olduğunca startup’lar ile dolduracağız.” dedi.

İstanbul Finans Merkezine Londra ve Orta Doğu’dan ciddi talep
+ - 0

Türkiye Aktüel Haber Bültenine Ücretsiz Abone Olabilirsin

Yeni eklenen makalelerimizden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini şimdi başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Türkiye Aktüel ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!